MENÜ

Oktogon és a Corvin üzletünkben

bejelentkezésre 0630 4200 349

 

 

 

 

 

    

 O2 LIFT LUXUS KEZELÉS:

 

RED CARPET

minden korosztálynak ajánlott

Ez egy luxus kezelés azonnali ragyogást biztosít kiváló hidratáló oxigenizáló kezelés amelyben finoman és hatékonyan hámlaszt a papaya és az ananász enzym.A bőrödnek is szüksége van oxigénre ahhoz hogy fellélegezzen és üde friss kinézete legyen.

a növényi őssejt táplálja a bőrt már a lemosáskor az oxigén pakolás felhőszerű lesz ami lejut a bőr mélyebb rétegeibe amikor a kis oxigénbuborékok kipukannak,utána következik a növényi őssejtes serum amitől bőröd egész nap hidratált és gyönyörű lesz ragacsos érzés nélkül és színezett hidratálót kenek fel a legvégén ami szintén hidratál ad egy kis színt a bőrödnek ha szeretnéd és 30as fényvédelemmel rendelkezik!

nagyon száraz durva ekcémás bőr esetén hetente ajánlom ezt a kezelést!

Ezt a kezelést ajánlom fontos eseményekre, alkalmakra:

esküvő,bálok,fotózás előtt,fellépésre szülinapodra, évfordulóra vagy ha csak szeretnéd, hogy a te bőröd is úgy ragyogjon,mint a sztároké!

 

MI A TITKUK? MI MÁR TUDJUK!

 

ŐK MÁR AZ EZEKET A KOZMETIKUMOKAT HASZNÁLJÁK OTTHON IS ÉS KIZÁRÓLAG EZEKKEL A TERMÉKEKKEL KEZELTETIK BŐRÜKET,HOGY AZ MINDIG FRISS FIATALOS ÉS GYÖNYÖRŰ LEGYEN!

 

KÉPZELJEN EL EGY KÍMÉLETES MÉGIS HATÉKONY   KEZELÉST AMITŐL KEVESEBB,MINT EGY ÓRA ALATT LÁTHATÓVÁ VÁLIK FRISS EGÉZSÉGES BŐRE,AMIT EDDIG ELHALT HÁMRÉTEG TAKART!

 

5 egyszerű lépés a természetes szépség visszaállítására

Oxigén, növényi őssejtek, peptidek és koncentrált növényi enzimek segítségével az O2 Lift prémium spa kezelést nyújt, azonnal látható

eredményekkel.Az egyszerű, 5 lépéses folyamat használata hihetetlenül könnyű, és a csodás, ragyogó bőr nem csak szép, de egészséges is lesz.

 

1. Tisztítás

A sav-  és szulfátmentes O2 Lift Gel to Milk Cleanser lemosó a bőrre juttatva gazdag gél,mely gyorsan krémes, tejes lemosóvá alakul át, kíméletesen eltávolítva a sminket és a szennyeződéseket. Növényi őssejtek lassítják az öregedést, és növényi fehérítők világosítják s teszik ragyogóvá a bőrt.

2. Lifting Peeling

Az Enzymatic Facial Peel egy forradalmi hámlasztó termék. Vastag gél formátumú gyümölcsenzimes peeling, mely elfolyósodva feloldja az elhalt hámsejteket és kíméletes, ámde hatékony teljes bőr fiatalítást biztosít.

3. Oxigenizálás

Az O2 legspeciálisabb lépése, az Oxygenating Facial Masque egyedülálló habzó technogiával dolgozik. Ez a buborékoló oxigenizáló pakolás percek alatt biztosítja az ellenállhatatlan ragyogást. Azonnali eredményt hoz valamennyi bőrtípus esetén.

4. Fiatalítás

Ez valói „Öregedj később” szérum: a Stem Cell Facial Enhancer őssejtes fokozó intenzív és koncentráltan megelőző hatású termék. Őssejtekben, antioxidánsokban, erős növényi hatóanyagokban gazda, hogy maximálisan védjen az öregedés és a károsodott sejtek ellen.

5. Védelem

A Tinted Moisturizer színezett fényvédő alkalmazásával az egész kezelt terület egyenletes, ragyogó lesz, miközben teljes védelmet kap az UVA/UVB sugaraktól. A fissen kezelt bőr számára ez alapvetően fontos.

A KEZELÉS IDŐTARTAMA :40-50PERC

 

ÁR:17.990Ft 

 

 

Bérlet akció 6 alkalmas 107.940Ft helyett 89.950Ft

(5alkalom+1 ajándék kezelés)

 

 

 Tudtad, hogy 70% a szép bőrnek az otthoni ápolástól függ?!

 

 

 

O2 LIFT KEZELÉS + NYAK,DEKOLTÁZS

ÁR:21.990FT

(AZ ÁR TARTALMAZ EGY KIT CSOMAGOT, HOGY TOVÁBB FOLYTATHASSA OTTHON BŐRE ÁPOLÁSÁT ÉS EGY AJÁNDÉK MIKRODERMABRÁZIÓ KEZELÉST 1990FT értékben)

 

Bérlet akció 6 alkalmas 131.940Ft helyett 109.950Ft

(5alkalom+1 ajándék kezelés)

 

 

 

 

 

 

 

 

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 • CORVINI ÜZLETÜNK ÚJ CÍME

 •  

   

 •  

   

 •  

   

 •  

 •  

  BEJELENTKEZÉSRE:

  0630 4200 349

   

   

   

   

   

   

 •  

   

   

Asztali nézet